Etusivu Jälkiruoka Elämäni onnellisin päivä

Elämäni onnellisin päivä

by Peggy
Julkaistu: Viimeksi päivitetty

Hymyilen leveästi. Ympärilläni on rakkaita ihmisiä, silmiä hivelevä hotellihuone ja kädessä lasi kylmää kuplivaa. Tänään on yksi elämäni onnellisimmista päivistä. Ai, miksikö? Ette ikina arvaa!

Vietämme Walesin tiikerin kanssa 16. hääpäiväämme ja kerrankin päätimme juhlistaa sitä poissa kotoa, muiden hemmoteltavana. Hääpäiväämme viettää yleensä meidän koko perhe, lapset sekä koira mukaan lukien. Tämä hääpäivä ei kuitenkaan ollut ihan tavallinen juhlapäivä, vaan paljon enemmän. Saimme juuri kuulla, että meistä oli tullut isovanhempia, Nanny & Grampa, ihan mieletöntä! Mä olen MUMMU! Suurta juhlapäiväämme juhlistimme Helsingissä upean historiallisessa Radisson Blu Plaza hotellissa. Voiko ihanammin hääpäivä enää alkaa.

Radisson Blu Plaza

Radisson Blu Plaza sijaitsee aivan Helsingin ytimessä, lähellä Rautatie-asemaa, Kansallisteatteria ja vehreää puistoa. Leijailin suorastaan hotellin aulaan leveän hymyni ja Kiljusen herrasväkeni kanssa. Hotellilla meitä odotti yhtä hymyilevä henkilökunta. Henkilökunta tiesi hääpäivästämme ja kun kerroin vielä mummu-uutiset henkilökunnalle, kaikki riemuitsivat meidän puolesta. Fiilikset olivat huikeat ja nenäliinalle tuli käyttöä onnenkyynelten tippuessa poskille.

Oiva sviitti

Tunteellisen sisäänkirjautumisen jälkeen suuntasimme huoneisiimme. Walesin tikrua ja minua odotti upea Oiva sviitti ja lapset pääsivät viereiseen huoneeseen, josta oli väliovi meidän sviittiin. Järjestely oli erinomainen, koska näin saimme olla kaikki yhdessä ja riemuita olostamme.

Oiva sviitti sai meidät sanattomaksi, jopa Walesin tikrun, joka matkustelee työkseen ulkomailla ja on nähnyt huoneita Las Vegasin loistosta asti. Sviittiin kuuluu makuuhuone, olohuone ruokapöytineen, erillinen kylpyhuone ja wc-tila. Tilaa huoneessa on ruhtinaalliset 60 m².

Oiva sviitin jokainen pieni yksityiskohta on mietitty tarkkaan. Suomalainen design on vahvasti esillä huoneissa, esim. Alvar Aalto ja Eero Aarnio klassikot löytyy huonekaluista ja valaistuksesta. Huonekalujen tekstuurit ovat mielenkiintoisia ja hillittyjä. Seiniltä löytyy kauniita tauluja ja kaikki ovat harmoniassa toisiinsa. Sviittiin kuuluu myös iso 42-tuumainen 3D TV, ilmaiset elokuvat, Nespresso® Gourmet -kahvikone ja vedenkeitin, sisäänpääsy Plaza Loungeen ja tietenki ilmainen nettiyhteys. Vieläkin huokaisen, sviitti ja koko loma oli niin upea kokemus.

Tilasimme sviittiin myös ruokaa Ravintola Pääkonttorista, mutta arvatkaapa. Meillä oli niin nälkä, että unohdin kokonaan ottaa valokuvan annoksista. Hyvää oli ja perhe kiitti.



Liian mukava vuode

Teini totesi, jos hänellä olisi tälläinen vuode, hän ei varmaan nousisi sieltä vapaapäivinään ollenkaan! Voitte siis arvata oliko sänky kutsuva. Hotellin vuoteisiin oli todella panostettu ja täytyy myöntää, että nukahdin vahingossa sänkyyn jo ennen kello kymmentä toisena iltana, vaikka ajattelin pikkuisen vaan oikaista. Meidän suunnitelmissa oli kuplivaa ja elokuvan katselu. Nolona aamulla heräsin, ups!

Puolustelin Tikrulle nukahtamista vuoteilla, koska jo hotellin tiedoissakin lukee älypatjoista eli Magic Bed® -vuoteesta. Vuode mukailee nukkujaa yksilöllisesti ja materiaali reagoi kehon lämpöön sekä painoon, antaen parhaimmat unet. Nukahtaminen ei siis ollat minun syy vaan liian hyvän vuoteen! Huoneeseen olisi saanut myös tilata rentoutumistarvikkeita kuten selkä- ja jalkahierontalaitteita, mutta enhän mä ehtinyt!

Lemmikkieläimet

Hellavahti Onni ja lemmikkieläimet on hotelliin tervetulleita. Onni nautti olostaan. Muutaman minuutin verran Onni kierteli sviitissä, otti sammakkoasennon ja kotiutui samantein. Plazan vieressä on puisto-alue, joten koiralliselle hotellin sijainti on ihanteellinen.

Radisson Blu Plaza lapsille

Hotellissa on myös lapset huomioitu. Sieltä löytyy oma leikkihuone leluineen ja lautapeleineen. Hotellissa on myös pelikonsoli ja paljon pelejä. Pelikonsolin saa lainata omaan huoneeseen ja näin lapset saavat pelailla rauhassa lempipeliään. Meillä ei kotona pelailla pelejä sen kummemmin, joten voitte arvata sitä iloa, kun lapset pääsivät Lego Movie-pelin ääreen.



Aamiainen


Plazassa voit valita huoneen joko ilman aamiaista tai aamiaisella. Kaikkiin huonehintoihin sisältyy Grab and Run® -aamiainen, joka on helppo ottaa vaikkapa mukaan. Business-luokasta ylöspäin huoneiden hintaan sisältyy aamiainen huoneessa, runsas ja laaja Super Breakfast® -buffet-aamiainen tai Plaza Lounge Breakfast, jonka voit nauttia rauhallisemmassa Plaza Loungessa.

Päädyimme Super Breakfast® -buffet-aamiaiseen, jonka nautimme ravintola Kitzensin tiloissa. Plazan aamiainen on paras syömäni hotelliaamiainen. Tarjonta on todella laaja ja erikoisuutena on ihanat omeletit, jotka saa valita oman maun mukaan. Kokki ottaa tilauksen vastaan ja paistaa ne edessäsi. Itse valitsin täytteeksi savuporoa ja kanttarellia. Se oli niin herkullista. Lapset kahmivat aamiaisella pannukakkuja, teini terveellisiä herkkuja, smoothiekulhon marjojen ja siemenien kera. Tikru nautti jälkkäriksi erikoiskahveja ja porkkanaleivoksia. Tyytyväisinä jatkoimme juhlintaa.







Lounge


Radisson Blu Plazassa on mahdollisuus viettää aikaa Loungessa, joka on kuin suuri olohuone täynnä luxusta. Lounge sijaitsee Ravintola Kitzensin parvella, josta on upeat näkymät alas.

Loungessa voi rentotua ja levähtää pikku suupalojen sekä virvokkeiden kera, jotka kuuluvat Business Class ja Suite luokkien huonehintaan. Siellä voi myös pitää tapaamisia ja liikeneuvotteluja tai vaikka pelata pelikonsolilla lasten kanssa! Loungessa on kolme isoa taulutelevisota ja paljon kanavia surffailuun sekä tietokone.

Uunituore Nanny heittäytyi Loungessa ihan villiksi, kun huomasin siellä kauan haaveilemani tuolin. Olen aina miettinyt millaista olisi istua Eero Aarnion suunnittelemaan pallotuoliin ja onko siinä mukavan istua. Olihan se oikea unelma. Pallotuoliin upposi isompikin emäntä tukka hulmuten ja oli kuulkaas naurussa pitelemistä, kun yritin käyttäytyä siivosti innostuksissani.

Loungessa vaihtelee After work- pikku naposteltavat joka päivä. Me saimme napostella esim. pororuisnappeja, maksapateeta, kalkkunafileetä, suklaakakkua, porkkanakakkua, tuoreita marjoja, hedelmiä ja lukuisia virvokkeita.

Sauna ja kuntosali

Illan päätteeksi hemmottilimme itseämme käymällä saunassa. Saunaosasto oli viihtyisä ja arvatkaa miltä tuntui mennä saunaan putkiremontin ollessa meneillään jo 8 viikkoa kotona. Taivaallista!

Walesin tiikeri meni salille ”rentoutumaan” ennen saunomista. Hotellin kuntosali koostuu kahdesta eri huoneesta, josta löytyy painoja, juoksumatto, kuntopyörä ja crosstrainerit.




Historian havinaa, Bar 7 Blings ja H.U.B

Meillä on Walesin tiikerin kanssa takanamme hauska ja vauhdikas historia, mutta aika lyhyt verrattuna Radisson Blu Plazan tilojen historiaan, jonka peruskivi muurattiin 1917. Tilat ovat Museoviraston suojelemat ja hotelli aloitti toimintansa vuonna 1999. Radisson Blu Plaza Hotelli on ollut useiden suurtapahtumien arvovieraiden majoituspaikka. Täällä on yöpynyt niin Lady Gaga, Paris Hilton, Tarja Halonen, monet suurmiehet ja nyt myös Thomaksen perhe! Radisson Blu Plaza on voittanut mm. World Travel Awardsin 2015.

Bar 7 Blings

Bar 7 Blings on upea ja kaunis illanviettopaikka, jossa on esim. Juho Rissasen tekemät lasimaalaukset. Tilaa koristaa isot kattokruunut, jotka tuovat totisesti kunnon bling bling tunnelman. Takaosassa on ylellisen rento kirjastotila, jossa voi katsoa vaikka urheilua isoilta tv-ruuduilta ja tilata juomia samalla baarista. Tilan yläkerrassa on parvi, jossa voi nauttia juomia rauhallisemmassa fiiliksessä. Klubitila yhdistää upeaa historiallista tunnelmaa moderniin glamouriin. Täydellinen paikka juhlien järjestämiseen!

H.U.B

Istahdimme hetkeksi teelle hotellin keskipisteeseen H.U.B.iin, joka on lähellä lasten leikkihuonetta. Lasten leikiessä vieressä lepuutimme jalkoja ja katsoimme päivän polttavat uutiset televisiosta. H.U.B.ssa voi nauttia myös kupposellisen kahvia, lasillisen kuohuvaa, cocktaileja, tuoreita pikku suolapaloja esim. leipiä, makeita herkkuja sekä kevyen aamiaisen.

Terassi ja Back Yard 23 1/2


Hotellin edestä sekä sisäpihalta löytyy terassi. Sisäpihalle aukeaa lähipäivinä grillikeidas Back Yard 23 1/2. Back Yard 23 1/2 tarjoilee grill menun suoraan kuumasta grillistä. Grill menulta löytyy mm. hodareita, burgereita, grillattua ribsia, entrecôtea, kanaa, kalaa, salaattia ja paljon muutaa, niin alkupaloista pääruokaan ja juomiin.

Istun vuoteella ja tiedän olevani onnekas. Ilman Walesin tikrua, minulla ei olisi parasta ystävää, ihania lapsia ja tätä kaikkea. Havahdun ajatukseeni, koska……

Lapset riehuu ja juoksee ympäriinsä, hellavahti-Onni seuraa perässä. Äänet raikaa. Tikru yrittää hillitä koko kaaosta. Meidän poppoo on ihan mahdoton porukka ja niin parasta elämässä. Taidanpa soittaa tuoreille vanhemmille ja kysyä kuulumisia. Tänään on yksi elämäni onnellisimmista päivistä.

Ripaus punaista, lempeää tulisuutta, voimaa, paljon elämän janoa….. SITÄ ON RAKKAUS.

Suuri kiitos Radisson Blu Plaza hotellin koko henkilökunnalle. Teitte juhlapäivistämme unohtumattoman.

Yhteistyössä Radisson Blu Plaza

Lue myös nämä

14 kommentit

Marjatta 24 heinäkuun, 2016 - 12:50 pm

Sylin täydeltä tuplaonnea! Upea paikka viettää juhlaa! Onnea vielä kerran.

Marjatta

Nimetön 24 heinäkuun, 2016 - 2:03 pm

Kiitos Marjatta <3 Tuplaonnea on ilmassa ja fiilikset upeat. Plaza oli täydellinen juhlapaikka näin isoille tunteille :)

Satu /Talossano23 24 heinäkuun, 2016 - 1:23 pm

??? onnea ja halit

Nimetön 24 heinäkuun, 2016 - 2:04 pm

Kiitos Satu <3 :)

Dzinni 24 heinäkuun, 2016 - 1:49 pm

Paljon onnea!

(mutta eikös se ole Nana ja Grandpa, eikä Nanny ja Grampa)

Nimetön 24 heinäkuun, 2016 - 2:05 pm

Kiitos Dzinni! Muualla Britanniassa nimi menee varmasti juuri niin kuin kirjoitit. Walesissa taas, mistä sukujuuret tulee, kirjoitetaan Nanny ja Grampa.

Lapastaivas 24 heinäkuun, 2016 - 2:40 pm

Onnea täältäkin! Kiva ja tunnelmallinen postauksesi. Istuin monessa tilassa ja tuolissa kanssasi lueskellessani teidän juhlapäivistä.

Nimetön 24 heinäkuun, 2016 - 2:48 pm

Kiitos <3 Kirjoitus olikin erityisen pitkä täälä kertaa, mutta olin niin innoissani, etten osannut lopettaa sitä ajoissa :) Ihanaa, kun tunnelmoit kanssani.

musta keittiöhana 25 heinäkuun, 2016 - 2:03 pm

Hieno kuvat :)

Nimetön 26 heinäkuun, 2016 - 7:57 am

Kiitos Hananen :)

Huli/Meanwhile in Longfield.. 27 heinäkuun, 2016 - 11:50 am

Voi ihanaa miten upea päivä teillä oli! Onnea ihan järjettömän paljon! <3

Nimetön 28 heinäkuun, 2016 - 5:28 am

Kiitos <3 Päivä oli aivan huippu ja muistorikas. Muistelen sitä vielä kiikkustuolissakin :D

Nanne - Elämää Koivurannassa 29 heinäkuun, 2016 - 2:52 pm

Voih ♥ onnittelut tuplasti, on teillä ollut ihana päivä!!! ♥♥
Ja kiva kuulla näin koirallisena myös näistä koiraystävällisistä paikoista!! :)

Nimetön 1 elokuun, 2016 - 1:30 pm

Kiitos <3 Päivä oli todella kiikkustuolimuistelun luokkaan ja kerrankin Onni otti tosi lunkisti. Puisto hesan keskustassa oli todella helpotus koiraihmiselle.

Jätä kommentti